Linea-In
Linea-In

Proizvodi:

Pokrivači:

Prekrivači

Krevetnina:

Akrilno vlakno

Posebnost RASCHEL tehnologije započinje već od tkanja osnovice, jer pokrivači su tkani poput čuvenih Perzijskih sagova. Ovakav način tkanja omogućava da se prilikom umetanja vlakna postigne gustoća koja je čak 10 puta veća od uobičajene. Tako je broj čvorova po m2 došao do nevjerojatnih 500.000, što našim pokrivačima daje izvanredne osobine gustoće i voluminoznosti.
Tehnološka operacija kojom se postiže potrebna dvostranost pokrivača također se radi na strojevima koji su zadnja riječ tehnike i koji osiguravaju odličnu gustoću lica i naličja pokrivača .

Karakteristike acryl vlakna:

Najtanja, najizdržljivija, najmekša i najfinija nit, termički i tehnološki je obrađena tako da ne privlači grinje i prašinu i tako ne uzrokuje alergije, a ne izaziva niti statički elektricitet.
Zbog načina tkanja i molekularne građe niti, naši pokrivači ne gube svoje vrsne osobine i vanrednu nježnost, prozračnost, blještavilo boja čak ni nakon višestrukog pranja. Vrhunsko acryl vlakno i najsuvremenija tehnika tkanja daju našim dekama ne samo lijep izgled i visoku uporabnu vrijednost, već i neodoljive prednosti kada je održavanje u pitanju.

Disney licencaBarbie licencaNational Geographic licencaManterol licenca
wm Copyright Linea-In d.o.o. sva prava pridržana.