Linea-In
Linea-In

Beba

MEKOĆA - Nevjerojatno nježan i baršunasti dodir osvojit će vaša osjetila.

TRAJNOST - Sva svojstva se zadržavaju čak i nakon stotinu pranja.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO - Cjelokupni proces proizvodnje prilagođen je zaštiti okoliša.

DIZAJN - Vrhunska mikrofibra jamči izvanrednu postojanost boja i dezena.

SIGURNOST - Chitosan vlakna su sigurna i blagotvorna i za najosjetljiviju kožu.

Chitosan

Zašto Chitosan?

Chitosan je prirodni sastojak iz mora, biopolimer sintetiziran sofisticiranom tehnologijom iz oklopa morskog račića Pandalus Borealis. Po svojoj kemijskoj strukturi vrlo je sličan celulozi. U prirodi ga nalazimo i kod insekata poput vilinskih konjica i skakavaca, te u gljivama, od kojih je najbogatija chitosanom shiitake, gljiva čuvena po svojim blagotvornim svojstvima.

 

Svojstva chitosana:Rak

 

Chitosan ima iznimna svojstva i neograničena je biološka prizvodnja te dragocjene tvari. Najvažnija i osnovna funkcija je aktivacija enzima koji razgrađuju stanične membrane i spriječavaju razvijanje bakterija. Zahvaljujući ovoj funkciji prirodni bio-sistem je uravnotežen i ljudsko tijelo je zaštićeno od bakterija i otrovnih tvari.
BakterijaSva testiranja chitosana u dodiru sa ljudskom kožom i prilikom oralnog uzimanja te tvari, pokazuju da je chitosan potpuno siguran po ljudsko zdravlje.
Važno je reći da je znanstveno dokazano kako se antibakterijska svojstva chitosana zadržavaju i nakon dugotrajnog pranja tkanina u koje su ugrađeni.

BebaPosebno je pogodan za ljude sa osjetljivom kožom, djecu i starije, jer svojstvo zadržavanja vlage štiti kožu od isušivanja.
Nakon što smo se upoznali sa chitosanom teško je odoljeti ovom spoju funkcionalnosti, dizajna i brige za najvažniji aspekt našeg života: zdravlje.

 

Disney licencaBarbie licencaNational Geographic licencaManterol licenca

Fotografije chitosan pokrivača

Chitosan 1
Chitosan 2
Chitosan 3
Chitosan 4
wm Copyright Linea-In d.o.o. sva prava pridržana.