Politika zaštite privatnosti

Zaštita osobnih podataka na web stranici https://www.linea-in.hr/

Osobni podatak

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.).

Podaci koje prikupljamo

Pristup web stranici https://www.linea-in.hr/ je slobodan i ne traži se registracija. Kontaktiranjem putem kontakt-obrazaca ili elektroničkom poštom ispunjavate svoje podatke (kontakt, ime i prezime, a u tekstu poruke navodite neke podatke o sebi). Ti su podaci dostupni isključivo zaposlenicima tvrtke Linea-in d.o.o.. , vl. Lidija Brkić (u daljnjem tekstu Linea-in d.o.o., vl. Lidija Brkić kojima su upućeni u svrhu rješavanja vašeg upita.

Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za odgovaranje na vaš upit.

Zaštita vaših osobnih podataka

Linea-in d.o.o. poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke pošteno i zakonito.
Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo.

Poruke u elektroničkom obliku

Kad nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili to činite putem kontakt obrazaca koji se nalaze na web stranici https://www.linea-in.hr/ , a koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših upita.

Brisanje i vaš pristup osobnim podacima

Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvat ćemo za vrijeme postojanja web stranice https://www.linea-in.hr/. Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našoj bazi elektroničke pošte, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da našem Upravnom odboru putem kontakt adrese info@linea-in.hr dostavite obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautorizirani pristup osobnim podacima.

Dostavljanje osobnih podataka drugim primateljima

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima. Međutim, na web stranici https://www.linea-in.hr/ pronaći ćete linkove na druge web stranice. Pravila zaštite privatnosti na tim portalima mogu biti drugačija od Pravila zaštite privatnosti na https://www.linea-in.hr/ Na našoj stranici možemo vam ponuditi i korištenje društvenih mreža tvrtke Linea-in d.o.o. (Facebook, Google Plus) koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka. Stoga vas molimo da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na drugim web stranicama i na društvenim mrežama.

Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere u cilju sprečavanja neovlaštenog otkrivanja vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti. Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

Statistika poslužitelja

Ova web stranica koristi Google Analytics mjerenje statistike posjećenosti.

Cookies

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće (engl. cookije) na web stranici https://www.linea-in.hr/ Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica na web stranici https://www.linea-in.hr/ koju posjećujete šalje vašem pregledniku.
Kada pristupite pojedinoj stranici https://www.linea-in.hr/, šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama https://www.linea-in.hr/). To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na https://www.linea-in.hr/ potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke. Kolačić ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja https://www.linea-in.hr/ Našim kolačićima na vašem računalu ne može pristupiti neka internetska stranica koja nije dio web stranice https://www.linea-in.hr/
https://www.linea-in.hr/ prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o čitanosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na:
http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Linea-in d.o.o., vl. Lidija Brkić
Adresa: Psunjska 50, 31000 Osijek, Hrvatska
E- mail: info@linea-in.hr

Linea-in d.o.o.

Vl. Lidija Brkić
Psunjska 50, 31000 Osijek

info@linea-in.hr

+(385) 98 1844 769

IBAN: HR5523400091110210896

OIB: 22395484606

MB: 02004593

Temeljni kapital: 20.000,00 HRK

Copyright © 2022. Linea-in d.o.o.

Politika zaštite privatnosti

info@linea-in.hr

+(385) 98 1844 769

Psunjska 50, 31000 Osijek

Politika zaštite privatnosti

Linea-in d.o.o., Vl. Lidija Brkić

OIB: 22395484606 MB: 02004593

IBAN: HR5523400091110210896

Temeljni kapital: 20.000,00 HRK

Copyright © 2022. Linea-in d.o.o.